No items found.

Infoa:

Pelastuslakiin ja Pelastusopistosta annettuun lakiin on tulossa useita muutoksia. Esimerkiksi asuntojen palovaroittimien hankinta- ja kunnossapitovastuu siirtyy vuoden 2026 alusta alkaen asukkaalta rakennuksen omistajalle.

Palovaroittimien hankintaan ja kunnossapitoon liittyvien lakimuutosten tavoitteena on sääntelyn selkiyttäminen ja velvoitteiden nykyistä parempi toteutuminen. Arvioiden mukaan noin 20 prosentissa asunnoista ei tällä hetkellä ole palovaroitinta.

Lakimuutos vaikuttaa erityisesti kerros- ja rivitaloihin, joissa palovaroittimen puuttuminen tai toimimattomuus vaikuttaa myös naapuriasuntojen paloturvallisuuteen. Lakimuutos on kerännyt sen valmisteluvaiheessa laajasti kannatusta eri sidosryhmiltä. Laki astuu voimaan vuoden 2024 alusta kahden vuoden siirtymäajalla, jotta rakennuksen omistajat voivat suunnitella miten asia käytännössä järjestetään.

Lain mukaan asunnossa tulee olla vähintään yksi palovaroitin, jokaista alkavaa 60m2 kohti. Meiltä saat laadukkaat palovaroittimet asennettuina ja testattuina kotiisi. Suoritamme myös palvaroittimien paristonvaihdot jo olemassa oleviin palovaroittimiin.

TahkoRentin talkkaripalvelu

Sopimuksen mukaan
Moottori
Telamatto
Mitat
Jousitys
Polttoaine
Henkilömäärä

Palvelunkuvaus: 

Oli hommasi suuri tai vaikka kuinka pieni, niin me hoidammekyllä sen. Teemme pienimuotoiset remontit, huollot ja kaikenlaiset pihatyöt.

Olemme myös erikoistuneet palovaroittimien asennuksiin japalovaroittimien huoltoihin/ pattereiden vaihtoihin.

Meidän kanssamme voit tehdä huoltosopimuksen talonkorjauksista ja huolloista. Silloin voi asua huolettomasti hyvin huolletussatalossa. Asiakkaan kanssa sovitaan mitä huolletaan ja kuinka usein, mistäasiakas saa kiinteän hinnan. Silloin voit olla turvallisin mielin, ettet maksatyhjästä. Asiakas saa aina kattavan raportin tehdyistä huolloista.

Meillä on kaikista töistä selkeä hinnoittelu ja koskaan etmaksa turhia piilokuluja.

Työstä kotitaloudet saavat kotitalousvähennyksen 40%.

 

Työt,joita teemme:                  

·       Remonttityöt                              

·       Pihatyöt

·       Kaivinkonetyöt

·       Palovaroittimien asennus ja patterienvaihto

·       Kourujen puhdistukset

·       Pesutyöt

·       ilmanvaihtotyöt

·       Myymme ja asennamme Blaubergin ilmanvaihtolaitteita

·       nurmikonleikkuut

·       Kysy myös muita palveluita. Pyrimme, että asiakas saa kaikki palvelut samankaton alta

·       Annamme mielellämme tarjouksen kohteen töistä

Tilauksen ja kyselyt teet kätevästi numerosta 050-5650059